loading...
گیل عکس,اس ام اس ,اس ام اس جدید ,اس ام اس خنده دار ,اس ام اس عاشقانه ,استاتوس, استاتوس 95 ,تصاویر عاشقانه ,جديدترين عکس هاي بازيگران ,جديدترين
masoud بازدید : 1 شنبه 03 مهر 1395 نظرات (0)

عکس های جدید اصغر سمسارزاده + بیوگرافی اصغر سمسارزاده 

عکس های اصغر سمسارزاده

عکس های شخصی اصغر سمسارزاده + بیوگرافی اصغر سمسارزاده

اصغر سمسارزاده چرا اصغر سمسارزاده درگذشت بیوگرافی اصغر سمسارزاده تئاتر اصغر سمسارزاده بیوگرافی اصغر سمسارزاده و همسرش اصغر سمسارزاده (متولد ۱۳۱۵ در تهران)،بازیگر تآتر، سینما، تلویزیون ایرانی است.

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

بیوگرافی اصغر سمسارزاده


نام اصلی : اصغر سمسارزاده
زمینه فعالیت : بازیگر
تولد :  ۱۳۱۵ تهران
محل زندگی :  تهران
ملیت : ایرانی
نام(های) دیگر : اصغر ترقه
سال‌های فعالیت : ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷، ۱۳۸۳ تاکنون

 

آثار اصغر سمسارزاده

 

    من کارگرم (۱۳۹۲)
    خوابم می‌آد (۱۳۹۰)
    فیتیله و ماه پیشونی (۱۳۹۰)
    گشت ارشاد (۱۳۹۰)
    چپ دست (۱۳۸۴)
    شارلاتان (۱۳۸۳)
    تشنه باران (۱۳۵۷)
    یک اصفهانی در سرزمین هیتلر (۱۳۵۶)
    پشمالو (۱۳۵۵)
    دلقک (۱۳۵۵)
    رابطه جوانی (۱۳۵۵)
    شوهر جونم عاشق شده (۱۳۵۵)
    نقص فنی (۱۳۵۵)
    ممل آمریکایی (۱۳۵۴)
    همسفر (۱۳۵۴)
    آب (۱۳۵۳)
    بزن بریم دزدی (۱۳۵۳)
    خوشگلا عوضی گرفتین (۱۳۵۳)
    شوهر کرایه‌ای (۱۳۵۳)
    عروس پابرهنه (۱۳۵۳)
    کوثر (۱۳۵۳)
    مراد برقی و هفت دخترون (۱۳۵۳)
    هفت دلاور (۱۳۵۲)
    حسن دینامیت (۱۳۵۱)
    آقای هالو (۱۳۴۹)
    تجاوز (۱۳۴۹)

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

 زندگی اصغر اصغر سمسارزاده


اصغر سمسارزاده متولد ۱۳۱۵ تهران، اینک بیش از ۴۰ سال است که در عرصه نمایش حضور دارد. از سال ۱۳۴۸ ‏با فیلم امشب دختری می میرد بازی در فیلم های سینمایی را  آغاز نموده است. اما شهرتش را مدیون سریال خانه ‏بدوش و شخصیت اصغر ترقه است که از او چهره ای آشنا و مشهور ساخت.وی را با نقش های کمدی می ‏شناسند، اما دوستدارن نمایش های جدی، حضور او در نمایش های مرحوم ساعدی چون پرواربندان و دیکته و زاویه را ‏نیز به خاطر دارند. اصغر سمسارزاده از بازیگران قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است که فعالیت های هنری خود با گروه تئاتر ‏اسکار آغاز کرد و چند سال بعد به طور حرفه ای در تئاتر فردوسی مشغول بازیگری شد.

 

این بازیگر قدیمی و نام آشنا در ‏فاصله سال های ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۶ بیش از ۲۰ فیلم بازی کرد. اما انقلاب و دگرگونی های پیش آمده، او را نیز مانند ‏بسیاری به حاشیه راند. ولی سمسار زاده ابتدا از طریق حضور در تئاترهای لاله زار و سپس نقش های کوچک و بزرگ ‏تلویزیونی و گاه سینمایی کوشید تا در این حیطه فعال باقی بماند.

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

گفت و گو با اصغر سمسارزاده

اصغر سمسارزاده می‌گوید خیلی اتفاقی وارد دنیای طنز شدم و از این اتفاق بسیار خوشحالم. او پس از سال‌ها با بازی در سریال چهارچرخ به تلویزیون بازگشت، اگرچه نقش قره‌گزلو در این سریال چندان باب میلش نبوده….


 
به نقش‌های طنز عادت کرده‌ام

سال‌هاست که بازی می‌کند. ۱۶ ساله بوده که وارد حرفه بازیگری شده است. نسل‌های مختلف از او خاطره دارند. اصغر سمسارزاده را این سال‌ها بیشتر در کارهای طنز تئاتر و رادیو دیده‌ایم.


 
اصغر سمسارزاده می‌گوید خیلی اتفاقی وارد دنیای طنز شدم و از این اتفاق بسیار خوشحالم. او پس از سال‌ها با بازی در سریال چهارچرخ به تلویزیون بازگشت، اگرچه نقش قره‌گزلو در این سریال چندان باب میلش نبوده است.

 

آقای سمسارزاده چند سال است که در زمینه بازیگری فعالیت می‌کنید؟
اصغر سمسارزاده : من از ۱۶ سالگی هم وارد این حرفه شده‌ام. حالا خودتان حساب کنید …

 

آیا هنوز هم با عشق کار می‌کنید یا دیگر این حرفه برایتان عادت شده است؟
اصغر سمسارزاده : خیر. هنوز هم با عشق کار می‌کنم و هر روز هم مشتاق‌تر می‌شوم. چون دنیای هنر آنقدر وسیع است که هر چه بیشتر جلو بروی، به عمق بیشتری دست پیدا می‌کنی. به هر حال هیچ گاه از سر عادت کار نکرده‌ام و اگر روزی این احساس به من دست بدهد، قطعا مرگ هنری‌ام فرا رسیده است.

 

پیش از انقلاب شما کارتان را با بازی در سریال‌های تلویزیونی آغاز کردید، اما امروز بیشتر شما را به عنوان یک بازیگر تئاتر می‌شناسند تا یک بازیگر تلویزیون. چرا؟
اصغر سمسارزاده : بله من با بازی در سریال‌هایی چون پهلوانان، آدم و حوا، روزهای خوش تیمارستان و… معروف شدم و در ادامه به صحنه تئاتر سوق پیدا کردم. شاید چون در سینما و تلویزیون فضا برایم محدودتر بود و نقش‌ها آن طور که باید دلخواهم نبودند.

 

خب، در این مدت دلتنگ تلویزیون نبودید؟
اصغر سمسارزاده : چرا. خیلی زیاد، ولی متاسفانه بخت با من یار نبود و نتوانستم طی این سال‌ها در این رسانه فعالیت کنم.

 

بازی روی صحنه تئاتر برایتان جذاب‌تر است یا مقابل دوربین؟
اصغر سمسارزاده : من تئاتر را با هیچ چیزی عوض نمی‌کنم. چون نقش تماشاگر و زنده بودن کار به من انرژی زیادی می‌بخشد که بسیار دلپذیر است. ضمن این که بازی در تئاتر کار هر کسی نیست.

 

در مورد تلویزیون چطور؟ چقدر مخاطبان این رسانه برایتان مهم‌اند؟
اصغر سمسارزاده : کار در تلویزیون را هم دوست دارم چون یک رسانه مردمی است و بهتر است بگویم خودمانی. من برای عام کار می‌کنم و نه خاص. به همین دلیل هر رسانه‌ای که مرا به مردم وصل کند فعالیت در آن برایم شیرین‌تر است.

 

چرا طی این سال‌ها بیشتر در زمینه طنز فعالیت کردید. فکر نمی‌کنید از این نظر خودتان را محدود کرده‌اید؟
 اتفاقا من در ابتدا اصلا هنرپیشه طنز نبودم و بیشتر کارهایم جدی بود و کاملا بر حسب اتفاق وارد کارهای طنز شدم. البته از این مساله ناراضی نیستم و خوشحالم که توانسته‌ام مخاطبانم را به خنده مهمان کنم.

 

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

اما خیلی‌ها معتقدند که اساسا فیزیک و صدای شما چندان به درد این کار نمی‌خورد؟
 بله. اوایل خودم هم به این موضوع فکر می‌کردم، اما خوشبختانه توانستم راهم را در این زمینه پیدا کنم و خدا را شکر تا حد زیادی هم موفق شده‌ام.

 

نمی‌خواهید خودتان را در نقش‌های جدی‌تر محک بزنید؟
چرا. اگر فرصتش برایم فراهم شود حتما این کار را خواهم کرد.

 

باز هم در تلویزیون بازی خواهید کرد‌؟
اصغر سمسارزاده : بله، اما این بار کمی بیشتر وسواس به خرج می‌دهم و بسادگی جواب مثبت نمی‌دهم چون کار در تلویزیون شوخی نیست و تو در برابر میلیون‌ها آدم بازی می‌کنی و طبیعتا مورد قضاوت قرار می‌گیری. بنابراین این بار حواسم را بیشتر جمع خواهم کرد.

 

اگر در یک سریال ۹۰ شبی پیشنهاد بازی شود می‌پذیرید؟
اصغر سمسارزاده : بستگی به نقش دارد. اگر به درد بخور باشد می‌پذیرم ولی اگر حالت فانتزی داشته باشد، خیر، نمی‌پذیرم.

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

 

آقای سمسارزاده به عنوان یک بازیگر به این سطح رسیده‌اید که آن دانش کسب شده در شما نهادینه شود و بدون این که تلاش کنید وقت بازی خودش را بیرون بریزد؟
اصغر سمسارزاده : اگر منظور از تلاش عرق‌ریزان باشد باید یک جور به آن توجه کرد و اگر به معنای معطوف کردن همه وجود به یک نقطه است باید طور دیگری درباره آن حرف زد. من فکر می‌کنم لازمه کار هر انسانی در هر حرفه‌ای این است که چنین توجهی داشته باشد.

 

کاری که بدون این توجه، شوق و نگرش صورت بگیرد، اصلا کار نیست، یک اتفاق غیرارادی است. به نظر من بازیگری در والاترین شکلش به نمایش گذاشتن تکه‌ای از زندگی یک انسان است، بدون این که این نمایش به صرف فعل نمایش انجام شود.اگر قرار باشد من ۳۰ سال در همه آکادمی‌های دنیا تحصیل کنم و بعد که می‌روم جلوی دوربین مرتب به آموخته‌هایم فکر کنم تا بازی‌ام جلوه خاصی کند به نظرم بازی نکرده‌ام بلکه عرض اندام کرده‌ام.

 

چقدر لحظاتی را که بازی می‌کنید، زندگی می‌کنید؟
 همه لحظه‌هایی را که بازی می‌کنم دارم زندگی می‌کنم. چون اگر زندگی در بازی‌‌ام جریان نداشته باشم، دیگر نقشم و خودم جلوه‌ای نخواهند داشت و تصنعی خواهد بود.

 

در طی این سال‌ها مخاطبان‌تان را چگونه شناخته‌اید؟
 آنها سلایق مختلفی دارند و راضی نگه‌داشتن تمامی آنها کار بسیار دشواری است اما آنها در عین حال که سختگیر هستند، بسیار مهربان و همراهند و بزرگ‌ترین منتقدان کارهایم بوده‌اند که از این نظر برایم ارزش زیادی دارند. باور کنید گاهی اوقات بچه‌های ۷، ۸ ساله می‌آیند و در مورد کارهایم با من حرف می‌زنند و نظراتشان را در میان می‌گذارند.

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

 

طنز این روزها، با طنز آن سال‌ها چقدر فرق دارد؟
اصغر سمسارزاده : خیلی زیاد. در آن سال‌ها مردم راحت‌تر می‌خندیدند. اصلا دنبال بهانه بودند که بخندند، اما طنز این روزها سخت‌تر است چون مخاطب به هر قیمت نمی‌خندد یا حوصله‌اش را ندارد یا خنده‌اش نمی‌گیرد. بنابراین بازی در کارهای طنز این روزها مشکل‌تر است.

 

به کدام یک از نقش‌هایتان تعلق خاطر بیشتری دارید؟
به نقشی که در سریال مرادبرقی داشتم. چون به واسطه این نقش مسیر زندگی‌ام عوض شد و مخاطب هم همیشه این نقش را به خاطر دارد.

 

آقای سمسارزاده، امکانات سینما و تلویزیون را بهتر از تئاتر نمی‌بینید؟
 چرا، در تئاتر شرایط کار دشوارتر از تلویزیون است. هم از لحاظ فیزیکی و مکانی و هم از لحاظ پشتیبانی‌های مالی و مادی. تئاتر ما هنوز به امکانات زیادی نیاز دارد، اما عشقی که در تئاتر وجود دارد در تصویر نیست. تئاتر خانه اول همه بازیگران دل‌خسته این کار است و بازی در آن باعث تولد دوباره آدمی می‌شود.  

 

اصغر سمسارزاده,بیوگرافی اصغر سمسارزاده,عکس های شخصی اصغر سمسارزاده

 

آیا هنوز هم به تجربه‌های تازه‌تر آن هم پس از پنجاه‌ و اندی سال در این زمینه علاقه دارید؟
  بله. چون هر چه بیشتر جلو می‌روم مشتاق‌تر می‌شوم و دوست دارم کارهای تازه‌تری انجام دهم، البته اگر فرصتش را به من بدهند.

 

اصغر سمسارزاده

 اصغر سمسارزاده ,تصاوير اصغر سمسارزاده ,تصاوير ديدني اصغر سمسارزاده, عکس اصغر سمسارزاده ,عکس هاي اصغر سمسارزاده ,عکسهاي جديد اصغر سمسارزاده ,عکسهاي کمياب از اصغر سمسارزاده, گالري عکس اصغر سمسارزاده

اصغر سمسار زاده متولد ۱۳۱۵ است

 

اصغر سمسار زاده متولد ۱۳۱۵ در تهران است. از سال ۱۳۴۸ ‏با فیلم امشب دختری می میرد بازی در فیلم های سینمایی را  آغاز نموده است.

اصغر سمسارزاده
اصغر سمسارزاده «اصغر ترقه» به همراه گوگوش
نام اصلی : اصغر سمسارزاده
زمینه فعالیت : بازیگر
تولد :  ۱۳۱۵ تهران
محل زندگی :  تهران
ملیت : ایرانی
نام(های) دیگر : اصغر ترقه
سال‌های فعالیت : ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۷، ۱۳۸۳ تاکنون

 زندگی اصغر سمسارزاده
اصغر سمسار زاده متولد ۱۳۱۵ تهران، اینک بیش از ۴۰ سال است که در عرصه نمایش حضور دارد. از سال ۱۳۴۸ ‏با فیلم امشب دختری می میرد بازی در فیلم های سینمایی را  آغاز نموده است. اما شهرتش را مدیون سریال خانه ‏بدوش و شخصیت اصغر ترقه است که از او چهره ای آشنا و مشهور ساخت.

 

اصغر سمسارزاده را با نقش های کمدی می ‏شناسند، اما دوستدارن نمایش های جدی، حضور او در نمایش های مرحوم ساعدی چون پرواربندان و دیکته و زاویه را ‏نیز به خاطر دارند. اصغر سمسارزاده از بازیگران قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است که فعالیت های هنری خود با گروه تئاتر ‏اسکار آغاز کرد و چند سال بعد به طور حرفه ای در تئاتر فردوسی مشغول بازیگری شد. این بازیگر قدیمی و نام آشنا در ‏فاصله سال های ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۶ بیش از ۲۰ فیلم بازی کرد. اما انقلاب و دگرگونی های پیش آمده، او را نیز مانند ‏بسیاری به حاشیه راند. ولی سمسار زاده ابتدا از طریق حضور در تئاترهای لاله زار و سپس نقش های کوچک و بزرگ ‏تلویزیونی و گاه سینمایی کوشید تا در این حیطه فعال باقی بماند.

 

گفت و گو با اصغر سمسارزاده
اصغر سمسارزاده می‌گوید خیلی اتفاقی وارد دنیای طنز شدم و از این اتفاق بسیار خوشحالم. او پس از سال‌ها با بازی در سریال چهارچرخ به تلویزیون بازگشت، اگرچه نقش قره‌گزلو در این سریال چندان باب میلش نبوده....
 
به نقش‌های طنز عادت كرده‌ام
 سال‌هاست كه بازی می‌كند. 16 ساله بوده كه وارد حرفه بازیگری شده است. نسل‌های مختلف از او خاطره دارند. اصغر سمسارزاده را این سال‌ها بیشتر در كارهای طنز تئاتر و رادیو دیده‌ایم.
 
اصغر سمسار زاده  می‌گوید خیلی اتفاقی وارد دنیای طنز شدم و از این اتفاق بسیار خوشحالم. او پس از سال‌ها با بازی در سریال چهارچرخ به تلویزیون بازگشت، اگرچه نقش قره‌گزلو در این سریال چندان باب میلش نبوده است.

تصاویر اصغر سمسارزاده,عکس های اصغر سمسارزاده

اصغر سمسارزاده را با نقش های کمدی می ‏شناسند

   
آقای سمسارزاده چند سال است كه در زمینه بازیگری فعالیت می‌كنید؟
اصغر سمسار زاده : من از 16 سالگی هم وارد این حرفه شده‌ام. حالا خودتان حساب کنید ...

آیا هنوز هم با عشق كار می‌كنید یا دیگر این حرفه برایتان عادت شده است؟
اصغر سمسار زاده : خیر. هنوز هم با عشق كار می‌كنم و هر روز هم مشتاق‌تر می‌شوم. چون دنیای هنر آنقدر وسیع است كه هر چه بیشتر جلو بروی، به عمق بیشتری دست پیدا می‌كنی. به هر حال هیچ گاه از سر عادت كار نكرده‌ام و اگر روزی این احساس به من دست بدهد، قطعا مرگ هنری‌ام فرا رسیده است.

پیش از انقلاب شما كارتان را با بازی در سریال‌های تلویزیونی آغاز كردید، اما امروز بیشتر شما را به عنوان یك بازیگر تئاتر می‌شناسند تا یك بازیگر تلویزیون. چرا؟
اصغر سمسار زاده : بله من با بازی در سریال‌هایی چون پهلوانان، آدم و حوا، روزهای خوش تیمارستان و... معروف شدم و در ادامه به صحنه تئاتر سوق پیدا كردم. شاید چون در سینما و تلویزیون فضا برایم محدودتر بود و نقش‌ها آن طور كه باید دلخواهم نبودند.

خب، در این مدت دلتنگ تلویزیون نبودید؟
اصغر سمسار زاده : چرا. خیلی زیاد، ولی متاسفانه بخت با من یار نبود و نتوانستم طی این سال‌ها در این رسانه فعالیت كنم.

بازی روی صحنه تئاتر برایتان جذاب‌تر است یا مقابل دوربین؟
اصغر سمسار زاده : من تئاتر را با هیچ چیزی عوض نمی‌كنم. چون نقش تماشاگر و زنده بودن كار به من انرژی زیادی می‌بخشد كه بسیار دلپذیر است. ضمن این كه بازی در تئاتر كار هر كسی نیست.

در مورد تلویزیون چطور؟ چقدر مخاطبان این رسانه برایتان مهم‌اند؟
اصغر سمسار زاده : كار در تلویزیون را هم دوست دارم چون یك رسانه مردمی است و بهتر است بگویم خودمانی. من برای عام كار می‌كنم و نه خاص. به همین دلیل هر رسانه‌ای كه مرا به مردم وصل كند فعالیت در آن برایم شیرین‌تر است.

چرا طی این سال‌ها بیشتر در زمینه طنز فعالیت كردید. فكر نمی‌كنید از این نظر خودتان را محدود كرده‌اید؟
اصغر سمسار زاده : اتفاقا من در ابتدا اصلا هنرپیشه طنز نبودم و بیشتر كارهایم جدی بود و كاملا بر حسب اتفاق وارد كارهای طنز شدم. البته از این مساله ناراضی نیستم و خوشحالم كه توانسته‌ام مخاطبانم را به خنده مهمان كنم.

اما خیلی‌ها معتقدند كه اساسا فیزیك و صدای شما چندان به درد این كار نمی‌خورد؟
اصغر سمسار زاده : بله. اوایل خودم هم به این موضوع فكر می‌كردم، اما خوشبختانه توانستم راهم را در این زمینه پیدا كنم و خدا را شكر تا حد زیادی هم موفق شده‌ام.

نمی‌خواهید خودتان را در نقش‌های جدی‌تر محك بزنید؟
اصغر سمسار زاده : چرا. اگر فرصتش برایم فراهم شود حتما این كار را خواهم كرد.

باز هم در تلویزیون بازی خواهید كرد‌؟
اصغر سمسار زاده : بله، اما این بار كمی بیشتر وسواس به خرج می‌دهم و بسادگی جواب مثبت نمی‌دهم چون كار در تلویزیون شوخی نیست و تو در برابر میلیون‌ها آدم بازی می‌كنی و طبیعتا مورد قضاوت قرار می‌گیری. بنابراین این بار حواسم را بیشتر جمع خواهم كرد. 

تصاویر اصغر سمسارزاده,عکس های اصغر سمسارزاده

اصغر سمسارزاده، از سال ۱۳۴۸ ‏با فیلم امشب دختری می میرد کار در سینما را نیز آغاز نموده است

 

اگر در یك سریال 90 شبی پیشنهاد بازی شود می‌پذیرید؟
اصغر سمسار زاده : بستگی به نقش دارد. اگر به درد بخور باشد می‌پذیرم ولی اگر حالت فانتزی داشته باشد، خیر، نمی‌پذیرم.

آقای سمسارزاده به عنوان یك بازیگر به این سطح رسیده‌اید كه آن دانش كسب شده در شما نهادینه شود و بدون این كه تلاش كنید وقت بازی خودش را بیرون بریزد؟
اصغر سمسار زاده : اگر منظور از تلاش عرق‌ریزان باشد باید یك جور به آن توجه كرد و اگر به معنای معطوف كردن همه وجود به یك نقطه است باید طور دیگری درباره آن حرف زد. من فكر می‌كنم لازمه كار هر انسانی در هر حرفه‌ای این است كه چنین توجهی داشته باشد. كاری كه بدون این توجه، شوق و نگرش صورت بگیرد، اصلا كار نیست، یك اتفاق غیرارادی است. به نظر من بازیگری در والاترین شكلش به نمایش گذاشتن تكه‌ای از زندگی یك انسان است، بدون این كه این نمایش به صرف فعل نمایش انجام شود.


اگر قرار باشد من 30 سال در همه آكادمی‌های دنیا تحصیل كنم و بعد كه می‌روم جلوی دوربین مرتب به آموخته‌هایم فكر كنم تا بازی‌ام جلوه خاصی كند به نظرم بازی نكرده‌ام بلكه عرض اندام كرده‌ام.

چقدر لحظاتی را كه بازی می‌كنید، زندگی می‌كنید؟
اصغر سمسار زاده : همه لحظه‌هایی را كه بازی می‌كنم دارم زندگی می‌كنم. چون اگر زندگی در بازی‌‌ام جریان نداشته باشم، دیگر نقشم و خودم جلوه‌ای نخواهند داشت و تصنعی خواهد بود.

در طی این سال‌ها مخاطبان‌تان را چگونه شناخته‌اید؟
اصغر سمسار زاده : آنها سلایق مختلفی دارند و راضی نگه‌داشتن تمامی آنها كار بسیار دشواری است اما آنها در عین حال كه سختگیر هستند، بسیار مهربان و همراهند و بزرگ‌ترین منتقدان كارهایم بوده‌اند كه از این نظر برایم ارزش زیادی دارند. باور كنید گاهی اوقات بچه‌های 7، 8 ساله می‌آیند و در مورد كارهایم با من حرف می‌زنند و نظراتشان را در میان می‌گذارند.

طنز این روزها، با طنز آن سال‌ها چقدر فرق دارد؟
اصغر سمسار زاده : خیلی زیاد. در آن سال‌ها مردم راحت‌تر می‌خندیدند. اصلا دنبال بهانه بودند كه بخندند، اما طنز این روزها سخت‌تر است چون مخاطب به هر قیمت نمی‌خندد یا حوصله‌اش را ندارد یا خنده‌اش نمی‌گیرد. بنابراین بازی در كارهای طنز این روزها مشكل‌تر است.

به كدام یك از نقش‌هایتان تعلق خاطر بیشتری دارید؟
اصغر سمسار زاده : به نقشی كه در سریال مرادبرقی داشتم. چون به واسطه این نقش مسیر زندگی‌ام عوض شد و مخاطب هم همیشه این نقش را به خاطر دارد.

آقای سمسارزاده، امكانات سینما و تلویزیون را بهتر از تئاتر نمی‌بینید؟
اصغر سمسار زاده : چرا، در تئاتر شرایط كار دشوارتر از تلویزیون است. هم از لحاظ فیزیكی و مكانی و هم از لحاظ پشتیبانی‌های مالی و مادی. تئاتر ما هنوز به امكانات زیادی نیاز دارد، اما عشقی كه در تئاتر وجود دارد در تصویر نیست. تئاتر خانه اول همه بازیگران دل‌خسته این كار است و بازی در آن باعث تولد دوباره آدمی می‌شود.  

تصاویر اصغر سمسارزاده,عکس های اصغر سمسارزاده

 اصغر سمسارزاده از بازیگران قدیمی تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است


آیا هنوز هم به تجربه‌های تازه‌تر آن هم پس از پنجاه‌ و اندی سال در این زمینه علاقه دارید؟
اصغر سمسار زاده : بله. چون هر چه بیشتر جلو می‌روم مشتاق‌تر می‌شوم و دوست دارم كارهای تازه‌تری انجام دهم، البته اگر فرصتش را به من بدهند.


آثار اصغر سمسارزاده

 آثار اصغر سمسارزاده سال 
خوابم می‌آد   ۱۳۹۰
 فیتیله و ماه پیشونی  ۱۳۹۰
گشت ارشاد ۱۳۹۰
 چپ دست  ۱۳۸۴
 شارلاتان  ۱۳۸۳
تشنه باران  ۱۳۵۷
یک اصفهانی در سرزمین هیتلر  ۱۳۵۶
پشمالو  ۱۳۵۵
دلقک ۱۳۵۵
رابطه جوانی ۱۳۵۵
شوهر جونم عاشق شده ۱۳۵۵
نقص فنی  ۱۳۵۵
ممل آمریکایی ۱۳۵۴
همسفر  ۱۳۵۴
آب  ۱۳۵۳
بزن بریم دزدی ۱۳۵۳
خوشگلا عوضی گرفتین ۱۳۵۳
شوهر کرایه‌ای  ۱۳۵۳
عروس پابرهنه  ۱۳۵۳
کوثر  ۱۳۵۳
مراد برقی و هفت دخترون ۱۳۵۳
هفت دلاور  ۱۳۵۲
حسن دینامیت ۱۳۵۱
آقای هالو  ۱۳۴۹
تجاوز  ۱۳۴۹

 

گردآوری:بخش سرگرمی بیتوته

 

 منابع:

jamejamonline.ir

biograph.ir

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 14288
  • کل نظرات : 283
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 92
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید امروز : 187
  • باردید دیروز : 247
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 1,294
  • بازدید ماه : 5,912
  • بازدید سال : 50,800
  • بازدید کلی : 1,823,258